• Rosanna heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van Wonen en werkenWonen en werken 3 jaar, 4 maanden geleden

  Ook ik ben een “oud” italieforum lid. Ik ben dus Rosanna en ik woon sinds bijna 9 jaar in Albori, een dorpje aan de amalfitaanse kust. Als jullie dus vragen hebben over de amalfitaanse kust en omstreken, mogen jullie mij deze altijd stellen, of ik ze allemaal beantwoorden kan is natuurlijk een tweede! Jullie mogen natuurlijk ook andere vragen stellen over het wonen en leven in Italie, ik help graag en als ik iets doen kan voor iemand anders, dan doe ik dit graag.

  Een klein puntje wat mij opvalt, het reisverslag over Napoli kan ik niet lezen, ik krijg alleen de inleiding en kan het hele artikel niet vinden!

  • @rosanna
   Het klopt dat je alleen de inleiding kan lezen.
   zo als aangegeven wil ik nog meer informatie schrijven over zaken die ik heb gezien, Maar omdat alles in het Italiaans is heb ik daar nog meer tijd voor nodig. Helaas is tussen tijds mijn computer stuk geweest, waardoor ik een achterstand heb opgelopen. het ongeluk met mijn vouwfiets van afgelopen zondag zorgt ook voor extra vertraging. wil eind deze week het eerste stukje van nu 22 blz online zetten.

   • Hoop dat het goed met je gaat na het ongeluk!
    Dacht dat het misschien een bug was, vandaar dat ik het gemeld heb. Dan wacht ik vol spanning af op je reisverslag, ben er heel erg benieuwd naar!

Spring naar toolbar