• Lex heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van Vakantie / toerismeVakantie / toerisme 3 jaar, 5 maanden geleden

    er is een nieuwe site online over reizen in italie, ben benieuwd wat jullie ervan vinden. https://www.reizeninitalie.nl, er staan hele leuke ervaringsreizen op.

    • k heb vandaag daar even gelezen over Reizeninitalie. Ziet er op het eerste oog goed uit. Het is onder verdeel over 8 soorten reizen, de meeste zijn weer onder verdeeld in reis informatie met een bepaald doel en soort. op het 3e tab blad ervaring van reizigers (vaak nog niks geschreven). op het 2e tab blad de prijs met info over inbegrepen & niet inbegrepen zaken is duidelijk. op het eerste is duidelijk met “Voor Wie” “Wanneer ?” en Waarom informatie gegeven over dingen die je moet weten zodat je een goede keuze kan maken. Ook staan er per sub onderwerp 20 foto, s er bij. de hier aangeboden reis aanbod is toch echt voor de reiziger die goed verdiend, of er het hele jaar voor heeft gespaard. Als je een gezin hebt met partner en 2 kinderen moet je al minimaal 3000 euro kunnen op hoesten, en dan heb je alleen de reis geboekt en betaald. als je verder leest spreken ze over dat we deze unieke en inspirerende belevenissen, die zij graag met andere wilden delen!
      helaas is door de beperkte tekst , dat wat zij wilde delen niet te lezen!

Spring naar toolbar